Astm alergic

Astm alergic; cură de 240 de ouă de prepeliţă crude, luate pe stomacul gol, câte 5 în fiecare dimineaţă, timp de 2 ore nu se mănâncă nimic.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Astmul alergic
Astmul alergic este cel mai comun tip de astm. Aproximativ 90% din copiii cu astm copilărie au alergii, comparativ cu aproximativ 50% dintre adulţi. Inhalarea substanţe specifice, denumite alergeni (alergie declanşează, cum ar fi polen, acarieni, sau mucegaiuri), aduce pe simptomele de astm asociate cu astm alergic. Aproape toată lumea cu astm (alergic sau nonallergic) se înrăutăţeşte după exerciţii în aer rece sau după inhalarea orice tip de fum, praf, fum, şi, uneori, mirosuri puternice.

Deoarece alergeni sunt peste tot, este important ca persoanele cu astm alergic înţeleagă alergii şi astm declanşează şi de a invata despre prevenirea simptomelor de astm.


Recomandat legate de astm
Astm Teste

Există unele teste cheie astm medicul dumneavoastră va folosi în diagnosticarea astm. Unele teste de astm, cum ar fi pulmonare (sau pulmonare) teste funcţionale, funcţiei pulmonare măsură. Alte teste astm a determina dacă sunteţi alergic la anumite alimente, polen, sau alte particule. Teste de sânge oferă o imagine de starea generala de sanatate; teste specifice măsură, de asemenea, nivelurile de imunoglobulină E (IgE), un anticorp cheie care este eliberată în timpul unei reacţii alergice. În timp ce toată lumea face IgE, oameni care au alergii fac mai mari ...

Ce este o alergie?
O sarcină majoră a sistemului imunitar este de a vă proteja de la bacterii şi viruşi. Cu toate acestea, la persoanele cu alergii, porţiunea IgE a sistemului imunitar este prea vigilent. Se poate trata substanţe inofensive - cum ar fi par de pisica sau polen - ca în cazul în care acestea au fost invadatori atac inamic şi le (în nas, plămâni, ochi, şi sub piele).

Când corpul tău se confruntă cu un alergen, ea stimuleaza celule speciale numite anticorpi IgE. Aceste celule de apărare declanşa reacţia organismului alergic. Ei cauza eliberarea de substanţe chimice cum ar fi histamina, care duce la umflarea şi inflamaţie. Acest lucru creează simptome de alergie familiar ca o curge nasul, ochii senzaţia de mâncărime, strănut şi deoarece corpul tau este încercarea de a distruge alergeni.

Anonim spunea...

Ce este astm alergic?
Daca aveti astm alergic, căile respiratorii sunt hipersensibil la alergeni la care ai devenit sensibilizat. Odată ce aceste alergeni ajunge în căile respiratorii, sistemul imunitar reactioneze exagerat. Muschii din jurul căilor respiratorii dumneavoastră strângeţi (un efect numit bronhospasm). Căile respiratorii se inflameaza si devin inundate cu mucus gros.

Indiferent dacă au astm bronşic alergic sau astm nonallergic, simptomele de astm sunt, în general, aceleaşi, şi poate include oricare sau toate dintre următoarele:


Tusea
Respiraţie şuierătoare
Scurtarea respiraţiei
Respiraţie rapidă
Strângere de piept
Alergenii comune pentru astm alergic
Alergeni, care sunt suficient de mici pentru a fi inhalate adânc în plămâni, includ:


polen Windblown din copaci, ierburi, şi buruieni
sporii de mucegai şi fragmente de mucegai
Animale indignare (de la par, piele, pene sau) şi salivă
Praf acarianul fecale
Gândac de bucătărie fecale
Puteţi avea, de asemenea, reacţii alergice dacă sunteţi zgâriate cu un alergen (care provoacă mâncărimi ale pielii, roşu), obţine unele in ochii tai (cauzând ochi, rosii, pruriginoase), sau sa-l manance, care în cazuri rare poate provoca şoc anafilactic pune viaţa în pericol ( inclusiv un atac de astm sever).

Tineti cont de faptul că alergenii nu sunt singurul lucru care poate agrava astmul alergic. Iritanti pot declansa un atac de astm în continuare, chiar dacă acestea nu provoca o reacţie alergică. Iritanti care le inspira, de asemenea, poate declanşa un atac de astm. Aceste iritante includ:

Fumul de tutun
Fum de la un şemineu, lumânări, tămâie, sau focuri de artificii
Poluarea aerului
De aer rece, mai ales exercitii fizice intense în aer rece
mirosuri puternice chimice sau fum
Parfumuri, pentru împrospătarea aerului, sau alte produse parfumate
Dusty locurile de muncă
Medicul dumneavoastră vă poate efectua teste de alergie şi astm pentru a determina exact care alergeni de interior şi exterior provoca astm alergic dumneavoastră. Cele doua cele mai frecvente (şi recomandat) testele sunt 1) înţepături pielea cu o cantitate mică de alergen şi măsurare a dimensiunii de umflaturi rosii 20 minute mai târziu, sau 2), un test de sânge (RAST sau niveluri de alergen specifice IgE).

Anonim spunea...

si daca ai alerigie la oua?

Trimiteți un comentariu