Arsuri

Leacuri babesti pentru arsuri:

Arsuri; se unge locul cu ulei de cătină.

Pentru a calma durerea şi a înpiedica formarea băşicilor se rade un morcov, se aplică sub formă de cataplasmă.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Arsurilor solare sunt adesea clasificate ca arsuri de gradul întâi. inflamaţie este caracterizata prin durere, roşeaţă, şi o sumă de umflarea uşoară. Pielea poate fi foarte licitaţie la atingere.

Arsuri de gradul doi sunt mai profunde şi, în plus faţă de durere, roşeaţă şi inflamaţie, există, de asemenea, apariţia de vezicule pe piele.

Arsuri de gradul III sunt încă mai profunde, care implică toate straturile pielii, în vigoare uciderea acea zonă a pielii. Deoarece nervii şi vasele de sânge sunt deteriorate, arsuri de gradul trei par alb şi tare şi tind să fie relativ nedureros.

Arsurile nu sunt statice şi pot mature. Peste câteva ore o primă diplomă arde poate implica structurilor profunde şi să devină gradul al doilea. Gândiţi-vă de o arsură care blistere a doua zi. În mod similar, arsuri de gradul doi poate evolua în arsuri de gradul al treilea.

Indiferent de tipul de arsură, inflamaţie şi acumulare de lichid în şi în jurul rana loc. Mai mult decât atât, acesta ar trebui să fie remarcat faptul că pielea este de aparare al organismului impotriva infectiilor prima de microorganisme. O arde este, de asemenea, o pauză în piele, şi riscul de infecţie există atât la locul de prejudiciu şi potenţial pe tot corpul.

Doar epiderma are abilitatea de a se regenera. Burns, care se extind mai poate cauza vătămări permanente şi cicatrizarea şi nu permite pielii în acest domeniu pentru a reveni la funcţia normală.

Trimiteți un comentariu