Astm bronsic

Astm bronşic; - suc de ridiche cu miere, 1 - 2 linguriţe de 3 - 4 ori/zi.

Sau - 200g. hrean ras cu sucul a 2 lămâi, 1/2 lingură de 2 ori/zi, se ia stomacul gol sau cu 1/2 de oră după masa.
Sau - sucul de la 10 lămâi amestecat cu 1Kg. miere şi 10 căpăţâni usturoi pisate, se lasă o săptămână in vas închis. S4 linguriţe/zi.
Amestec de miere, cătină, arnică şi echinaceea, sub formă de tincturi, se iau 50 - 60 pic de 3 ori/zi, pe stomacul gol, timp de 1 lună. Echinaceea este imuno-stimulator, elimină toxinele, în timp ce arnica reglează tensiunea arterială şi îmbunătăţeşte circulaţia. Ienupărul folosit sub formă de tinctură, are proprietăţi balsamice în astmă.
Se poate controla uşor cu ajutorul siropului Carob, 3 linguriţe în 1 pahar de apă
Se iau 25 de nuci mici verzi ca pentru dulceaţă, 1 kg. miere. Nucile se dau într-un clocot, se scurg. Separat mierea se dă în clocot, apoi se pun nucile şi se clocotesc 8 min., la foc mic. Se răceşte se pune în borcan, se ia după fiecare masă, o lingură şi nu se mai mănâncă nimic. Cura se tine o dată pe an. Inainte de folosire, se amestecă bine.
Isop pulbere ½ linguriţă rasă de 2 – 3 ori/zi, pe stomacul gol. Tratamentul durează 2 săptămâni, cu efect de decongestionare a mucoasei, antiinfecţios şi amplifică imunitatea.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Astmul face respiraţie dificilă pentru mai mult de 22 de milioane de americani. Simptome de astm, care includ tuse, respiraţie şuierătoare, şi senzaţie de constricţie toracică, sunt comune într-un atac de astm. Uneori este numit astm astm bronşic. Astm la copii este în creştere, dar cu tratament adecvat pentru simptome de astm, copii si adulti pot trăi bine.

Anonim spunea...

Buna Ziua
Si eu am avut astm bronsic , mai multi ani de la bronsita netratata . Mi-am facut hrean cu lamaie . Ii multumesc lui Dumnezeu , nu m-am am nimic , cred ca vointa , gandirea pozitiva , si multa credinta , te ajuta sa scapi de aceasta boala .

Unknown spunea...

Chit se poate Scapa de aceasta boala?

Trimiteți un comentariu